Taste! 

God proeven en laten proeven

Wij zijn Taste!: een community van buurtgenoten in de Voorhof, die zich laat inspireren door Jezus Christus om het leven te delen met elkaar en uit te delen van wat we hebben gekregen. 

Alles wat we hebben, is een cadeau van God. Een God die houdt van uitdelen; dat zien we in JezusChristus. Daarom delen wij op onze beurt ook graag van het goede dat we gekregen hebben. Hij is ons fundament, onze inspiratie en doel. We genieten van leven met Hem, en laten anderen graag meegenieten.

We vormen samen de Taste!-community. Dat betekent dat we een veilige groep mensen zijn, waar we liefdevol naar elkaar omzien en ons leven delen. Dat doen we in mooie en moeilijke tijden, in vreugde en verdriet. Als een eigenaardige familie vol mooie, gebroken mensen met allerlei achtergronden en levensbeschouwingen dagen we elkaar uit en moedigen we elkaar aan Jezus te volgen en bouwen we aan Taste!.

Met elkaar willen we uitdelen. We genieten ervan mensen te ontmoeten; we zijn gastvrij en gaan er graag op uit in onze eigen wijk Voorhof, op zoek naar verbinding. Op die manier hopen we dat er echte aandacht, ontmoetingen en verdieping komt in dit dichtbevolkte stukje Delft, zodat meer mensen proeven dat God goed is en Hem ontdekken.

Wij zijn Taste!. Leuk dat je er bent.