Taste! 

God proeven en laten proeven

Wij zijn Taste!: een community van buurtgenoten in de Voorhof, die zich laat inspireren door Jezus Christus om het leven te delen met elkaar en uit te delen van wat we hebben gekregen. 

Alles wat we hebben, is een cadeau van God. Een God die houdt van uitdelen; dat zien we in JezusChristus. Daarom delen wij op onze beurt ook graag van het goede dat we gekregen hebben. Hij is ons fundament, onze inspiratie en doel. We genieten van leven met Hem, en laten anderen graag meegenieten.

We vormen samen de Taste!-community. Dat betekent dat we een veilige groep mensen zijn, waar we liefdevol naar elkaar omzien en ons leven delen. Dat doen we in mooie en moeilijke tijden, in vreugde en verdriet. Als een eigenaardige familie vol mooie, gebroken mensen met allerlei achtergronden en levensbeschouwingen dagen we elkaar uit en moedigen we elkaar aan Jezus te volgen en bouwen we aan Taste!.

Met elkaar willen we uitdelen. We genieten ervan mensen te ontmoeten; we zijn gastvrij en gaan er graag op uit in onze eigen wijk Voorhof, op zoek naar verbinding. Op die manier hopen we dat er echte aandacht, ontmoetingen en verdieping komt in dit dichtbevolkte stukje Delft, zodat meer mensen proeven dat God goed is en Hem ontdekken.

Wij zijn Taste!. Leuk dat je er bent.

 

Kernteam

Het kernteam van Taste! Voorhof geeft leiding aan buurtkerk Taste!. Zij zorgt ervoor dat Taste! een plek is waar Gods liefde leidend is in alles wat er gebeurd. Het kernteam bidt daarvoor en heeft oog voor de mensen die bij Taste! horen. Daarnaast is het kernteam verantwoordelijk voor de activiteiten die bij buurtkerk Taste! horen, bijvoorbeeld de vieringen en de smallgroups. In alles wil het kernteam bijdragen aan de bloei van Taste!, zodat mensen in de Voorhof proeven van Gods goedheid en liefde. Momenteel bestaat het kernteam uit Helen, Luisa, Maarten (penningmeester), Niels en Pieter-Jan (leider).

 

Taste! Friday commissie

Deze commissie zorgt ervoor dat de haardkamer op vrijdag een plek is waar het gezellig is, dat er vrijwilligers zijn voor achter de bar en in de keuken, en dat er genoeg koffie, taart en andere boodschappen zijn. Leden van de commissie zijn Annemieke, Pieter-Jan en Ruben (inkopen en vrijwilligers).

 

Wil je een plaatje bij het praatje? Onderstaand filmpje (een paar jaar oud ondertussen) vertelt iets over het ontstaan en de ontwikkeling van Taste!. Wat eerst alleen een woongemeenschap was wordt meer en meer een buurtcommunity!