Leiderschap

Bestuur 

Het bestuur van Taste! Voorhof geeft leiding aan buurtkerk Taste!. Zij zorgt ervoor dat Taste! een plek is waar Gods liefde leidend is in alles wat er gebeurd. Het bestuur bidt daarvoor en heeft oog voor de mensen die bij Taste! horen. Daarnaast is het bestuur verantwoordelijk voor de activiteiten die bij buurtkerk Taste! horen, bijvoorbeeld de vieringen en de smallgroups. In alles wil het bestuur bijdragen aan de bloei van Taste!, zodat mensen in de Voorhof proeven van Gods goedheid en liefde. Momenteel bestaat het bestuur uit Lenard (voorzitter), Maarten (penningmeester), Caroline (secretaris), Ellemieke en Pieter-Jan.

Taste! Friday commissie

Deze commissie zorgt ervoor dat de haardkamer op vrijdag een plek is waar het gezellig is, dat er vrijwilligers zijn voor achter de bar en in de keuken, en dat er genoeg koffie, taart en andere boodschappen zijn en dat er leuke activiteiten in de avond zijn. Leden van de commissie zijn Laura, Ciska, Dirk (rooster) en Caroline.

Taste! Feest commissie

De Taste! Feest commissie bedenkt de invulling van de Taste! Feesten. Samen met anderen leiden ze deze samenkomsten. De commissie bestaat uit Annick, Pieter-Jan en Mãris.