Taste! Friday maaltijden: afhalen

19-11-2021

Vrijdag 12 november is er weer een persconferentie geweest, en helaas heeft die ook weer invloed op Taste! Friday. Daarom een nieuwe update, opnieuw met pijn in het hart.

We kunnen overdag open blijven zoals we waren: met mondkapjes en anderhalve meter voor inloop, koffie en taart. Maar helaas valt de maaltijd onder het kopje ‘horeca’. Omdat we geen QR-code willen vragen (we vinden het belangrijk open te blijven voor iedereen en willen niet van vrijwilligers vragen dit te controleren), betekent dit dat we in ieder geval 26 november en 3 december geen maaltijd bij Taste! hebben. In plaats daarvan willen we de mogelijkheid geven om eten af te halen. Daarbij moedigen we iedereen aan om iemand uit te nodigen om te eten, zodat je toch gezellig met (een paar) anderen kan eten.

Taste! is dus als inloop open van 10-12 uur ’s ochtends en van 15.00-18.00 uur ’s middags. Dat is als vanouds. Daarna kun je (weer met inschrijven) een maaltijd afhalen; eten bij het buurtcafé gaat nu dus niet.

Dit is een lastige keus geweest. Natuurlijk balen we en hopen we dat we snel weer gewoon kunnen draaien. Maar belangrijker dan dat is dat we oog voor elkaar blijven houden en met respect en liefde met elkaar om blijven gaan.

Laat een reactie achter