Corona-maatregelen Taste! Friday

09-11-2021

Helaas ontkomen we als Taste! Friday ook niet aan de nieuwe corona-maatregelen. Daar balen we van.  Als Taste! Friday-commissie hebben we de maatregelen zorgvuldig doorgenomen en we komen tot de volgende conclusie:
– We vervullen een belangrijke sociale rol als buurthuis. Daarom willen we graag voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk blijven. We blijven dus open.
– Gelukkig hoeven we als inloop niet te checken op QR-codes. Dat betekent – helaas – wel dat voor ons opnieuw een mondkapjesplicht geldt. Dat betekent dat we iedereen, ook de vrijwilligers, vragen mondkapjes te dragen tot je op je plek zit. Dat is vervelend, maar betekent wel dat we open kunnen blijven.
– Het dringende advies van de overheid is het aanhouden van de anderhalve meter. Daar willen we graag de ruimte voor geven; dat betekent dat er minder plek voor eters zal zijn. We houden dan vanaf komende vrijdag ook een maximum van 20 mensen voor het diner aan.
– We vragen iedereen met klem: houd je aan de basismaatregelen. Blijf thuis met klachten of als er iemand in je omgeving besmet is, was je handen regelmatig (er staat bij binnenkomst hygiënische gel) en houd rekening met elkaar.

En als allerbelangrijkste: we zijn een diverse groep mensen met diverse meningen, en het is prachtig dat Taste! dat kan zijn. Daarom de oproep om respect te hebben voor die diversiteit, naar elkaar te luisteren en Taste! Friday een warme plek te houden waar we elkaar kunnen ontmoeten.

Laat een reactie achter