Berichten

Taste! Friday maaltijden: afhalen

Vrijdag 12 november is er weer een persconferentie geweest, en helaas heeft die ook weer invloed op Taste! Friday. Daarom een nieuwe update, opnieuw met pijn in het hart. We kunnen overdag open blijven zoals we waren: met mondkapjes en anderhalve meter voor inloop, koffie en taart. Maar helaas valt de maaltijd onder het kopje…

Lees verder

Corona-maatregelen Taste! Friday

Helaas ontkomen we als Taste! Friday ook niet aan de nieuwe corona-maatregelen. Daar balen we van.  Als Taste! Friday-commissie hebben we de maatregelen zorgvuldig doorgenomen en we komen tot de volgende conclusie: – We vervullen een belangrijke sociale rol als buurthuis. Daarom willen we graag voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk blijven. We blijven dus open….

Lees verder

Taste! Zomerfeest 9 juli 2021

Meld je aan voor het zomerfeest in de buurttuin van Taste!Op 9 juli van 17:00 tot 20:00 zal heel de tuin gevuld zijn met kraampjes waar je lekker eten kunt halen, live muziek en veel gezelligheid.Kun jij iets lekkers maken of vind je het leuk om een kraampje te openen op het zomerfeest met je…

Lees verder

Hoera! TasteFriday terras open vanaf 7 mei

Vanaf komende vrijdag 7 mei 2021 staan de deuren weer voor je open voor een gesprek, koffie en thee! Let op: je moet je aanmelden bij één van de shifts om mee te kunnen doen. Dat kan hier of via een berichtje in de Taste Friday whatsappgroep. het kan gebeuren dat we je vertellen dat er geen plek meer…

Lees verder
taste friday buurtcafe

Taste Friday gesloten

Het zal niemand verbazen maar voor de duidelijkheid 😉 We zijn momenteel gesloten. Uiteraard laten we het je weten zodra we elkaar weer gezellig in het buurtcafé kunnen ontmoeten!

Lees verder

Komende vier weken gesloten

Helaas, helaas: de nieuwe corona-maatregelen betekenen dat Taste! Friday gesloten is. De komende vier weken hebben we dus geen vrijdags café. We hopen snel weer open te kunnen gaan, en we wensen iedereen gezondheid!

Lees verder

Taste Friday met zomerstop

We zijn blij dat we afgelopen periode weer langzaamaan konden samenkomen op vrijdag. Bedankt voor jullie inzet daarbij! In de afgelopen zomermaanden waren we even gesloten, maar de deuren gaan weer open! Deze vrijdag om 11 september 2020. Wil je langskomen, geef je even op hier op de site of via de whatsapp. Graag tot dan!

Lees verder

Zomerstop

Tijdens de zomer ligt Taste! even stil: de eerste Taste! Friday is weer op 11 september. Schrijf je in via onze inschrijfpagina. Onze Taste! Feesten gaan wel door, zondagmiddag om 15.00 uur. Welkom om aan te haken!

Lees verder

Geen TasteFriday en TasteFeest tot 28 april

We hebben vanwege het Corona virus helaas moeten besluiten dat TasteFriday en TasteFeest tot 28 april niet door gaan. Heel jammer, maar we houden jullie op de hoogte!

Lees verder

Op televisie: Met Hart en Ziel

In het televisieprogramma Met hart en ziel (KRO-NCRV) worden verhalen verteld van geloof, hoop en liefde. Presentator Jos van Oord kwam langs bij Taste!

Lees verder