Activiteiten

Iedere vrijdagavond is er een leuke activiteit bij Taste! We beginnen na de maaltijd, rond 19.30, maar later aanschuiven kan altijd. Je bent van harte welkom om mee te doen, beleven, luisteren, kijken! Kijk even hieronder of in de agenda wat er binnenkort gepland staat.

Binnenkort

Iedere vrijdagavond is er een leuke activiteit bij Taste! We beginnen na de maaltijd, rond 19.30, maar later aanschuiven kan altijd. Je bent van harte welkom om mee te doen, beleven, luisteren, kijken! Kijk hiernaast of in de agenda welke activiteiten op de planning staan.

Activiteiten die we zoal doen: dansworkshop, huiskamerconcert, spelletjesavond, verhalencafé, taartenbakken, boetseren, kledingruil en nog veel meer!

Wanneer

Iedere vrijdagavond, in principe volgens onderstaand rooster (maar het wisselt regelmatig, dus check vooral de agenda even).

  • 1e van de maand: missieavond
  • 2e van de maand: creatieve avond / workshop
  • 3e van de maand: spelletjesavond
  • 4e van de maand: andere activiteit zoals verhalencafé, huiskamerconcert (zie huiskamerconcerten), kledingruil en nog veel meer.


Kosten

  • Zoals voor al onze activiteiten geldt: geef wat je het waard vindt! Voor de concerten is er wel een richtprijs van €10, voor de workshops is een kleine bijdrage om de (materiaal)kosten te dekken gewenst. Dit verschilt per avond en staat bij desbetreffende avond aangegeven.

Online communiceren binnen Taste – 23 februari

Via Whatsapp met elkaar communiceren is gezellig, maar soms ook wat onoverzichtelijk.. Tussen alle appjes kan je dat ene stukje informatie of die ene poster niet meer terugvinden. Hier heeft het Taste! bestuur een oplossing voor bedacht! Vanaf nu gaan we werken met een Whatsapp community: een verzamelplek voor alle Taste! Whatsappgroepen. Zo kan je…

Lees meer