Activiteiten

Iedere vrijdagavond is er een leuke activiteit bij Taste! We beginnen na de maaltijd, rond 19.30, maar later aanschuiven kan altijd. Je bent van harte welkom om mee te doen, beleven, luisteren, kijken! Kijk even hieronder of in de agenda wat er binnenkort gepland staat.

Binnenkort

Iedere vrijdagavond is er een leuke activiteit bij Taste! We beginnen na de maaltijd, rond 19.30, maar later aanschuiven kan altijd. Je bent van harte welkom om mee te doen, beleven, luisteren, kijken! Kijk hiernaast of in de agenda welke activiteiten op de planning staan.

Activiteiten die we zoal doen: dansworkshop, huiskamerconcert, spelletjesavond, verhalencafé, taartenbakken, boetseren, kledingruil en nog veel meer!

Wanneer

  • Iedere vrijdagavond, in principe volgens onderstaand rooster
  • 1e van de maand: missieavond
  • 2e van de maand: spelletjesavond
  • 3e van de maand: huiskamerconcert, zie huiskamerconcerten
  • 4e van de maand: creatieve avond / workshop of verhalencafé


Kosten

  • Zoals voor al onze activiteiten geldt: geef wat je het waard vindt! Voor de concerten is er wel een richtprijs van €10, voor de workshops is een kleine bijdrage om de (materiaal)kosten te dekken gewenst. Dit verschilt per avond en staat bij desbetreffende avond aangegeven.

Kledingruil – 31 maart

Yes, er is weer een kledingruil! Vrijdag 31 maart organiseren we alweer de derde kledingruilavond bij Taste! Is het hoog tijd om je kast weer eens op te ruimen? Of vind je het leuk om eens een andere stijl uit te proberen? Dit is het moment. De kledingruil is gratis en je hoeft ook niet…

Lees meer